Acne behandelingen


Een huid met acne heeft speciale aandacht nodig. Met de juiste behandelingen en producten kun je een acnehuid sterk verbeteren of de acne zelfs helemaal laten verdwijnen! Een Acnebehandeling is gericht op het verzorgen en het verwijderen van onzuiverheden met de Purus lijn. Met juiste behandelingen in combinatie met de goede verzorging voor thuis kun je acne heel goed behandelen.

 

Voor de eerste behandeling zal een intake gesprek plaatsvinden. Hiervoor wordt eenmalig 15 minuten extra tijd ingeboekt . Hier zijn geen kosten aan verbonden.Acne behandeling  30 min 30 euro

 

Reiniging, Dieptereiniging, Peeling en eventueel verwijderen comedonen, Roxsalic Masker, Purus lotion, Purus mask.

Eventueel als extra toe te voegen ampul Hydro - gen( bij een droge huid) of ampul Desensible( rode en gevoelige huid) €7,50 extra en ook 3x te gebruiken voor thuis.


Acne behandeling 60 min 55 euro 

 

Reiniging, Dieptereiniging, Peeling en eventeel comedonen verwijderen, ampul Hydro- Gen, Roxsalic Masker, Purus lotion, Purus mask, Gelée Royale Gel, Dag of nacht verzorging. 

 

Acne Producten voor thuisgebruik


Seratoxes Gel: Deze diepreinigende gel is met name bedoeld voor de vette en onreine huid. Het bevat antimicrobiële (antibacteriële) en talgregulerende componenten, die afgeleid zijn van natuurlijke lipiden en aminozuren, waardoor het product een uitdrogend effect heeft op de huid die dat nodig heeft


1 of 2x per dag Seratoxes Gel met vochtige handen over het gelaat verdelen en met vochtige vingers inmasseren tot het goed schuimt. Naspoelen met lauw water. Daarna met een schone handdoek droogdeppen.


Purus Lotion: Speciaal voor de vette en onreine huid, bevat o.a. het natuurlijke melkzuur voor de stabilisatie van de pH-waarde, belangrijk voor het herstel van de natuurlijke huidbarrière. Purus Lotion helpt bij het reduceren van de talgproductie en heeft een zeker uitdrogend effect. Helpt de huidstructuur verfijnen en grove poriën te verminderen


1 of 2x per dag de huid nareinigen met Purus Lotion op een wattenschijfje. Helpt de huidstructuur verfijnen en grove poriën verminderen. 


Comedo Mutilat: Diep reinigende peeling, een scrubmasker voor de onreine en vette huid met comedonen en/of puistjes. Deze peeling bevat diverse mineralen en reinigt tot diep in de huid. Lost comedonen op: opent en trekt de pustels schoon

 

1x per week dun laagje aanbrengen op de huid ±3 minuten op laten drogen en stevig afrubbelen met droge vingers d.m.v. draaiende bewegingen.

 

Purus Mask: Een masker met een gecombineerde werking. Door een optimale concentratie aloë vera, dat zowel kalmerend als intens zuiverend werkt, is het masker een weldadige verzachting voor de huid, maar ook de vochtigheidsbalans wordt gunstig beïnvloed door dit masker. Dit gel-achtige masker, dat ook extracten van kamille en hamamelis bevat, is haast onmisbaar bij de behandeling van puistjes in de ruimste zin van het woord.

 

Laagje aanbrengen (is niet zichtbaar), kan een tijdje op blijven, dan verwijderen met warm water. Kan zo vaak als u wilt gebruikt worden en is goed na bijv. Comedo Mutilat. Kan ook gebruikt worden als ‘creme overdag of ’s nachts omdat het masker transparant is! Zeer kalmerend dankzij Aloe Vera.