Salon Rich Body & SKin

Massage

Prijzen

 • 45 Minuten €45
 • 60 Minuten €55
 • 75 Minuten €78
 • Atlas-Lumbaalmassage €35

  30 minuten

 • Atlas-Lumbaalmassage €65

  in combinatie met sport of ontspanningsmassage, 60 minuten

 • Atlas-Lumbaalmassage €85

  in combinatie met sport of ontspanningsmassage, 90 minuten

 • Dry Needling massage €35

  30 Minuten - i.c.m. sport of ontspanningsmassage

 • Dry Needling massage €63

  60 Minuten - i.c.m. sport of ontspanningsmassage

 • Dry Needling massage €75

  75 Minuten - i.c.m. sport of ontspanningsmassage

 • Dry Needling massage €85

  90 Minuten - i.c.m. sport of ontspanningsmassage

 • Hotstone massage €5

  Extra

Verschillenden soorten massages

 • Ontspanningsmassage
 • Sportmassage
 • Atlas Lumbaal massage
 • Dry Needling massage
 • Hot stone massage
 • Bellabaci Cupping massage
 • Indiase hoofdmassage
 • Voetmassage
Massage

Ontspanningsmassage

Een massage is gewoon heerlijk en kan natuurlijk altijd ‘zomaar’ worden gegeven omdat het fijn is.
Vaak zijn mensen zich niet (meer) bewust dat zij voortdurend te gespannen zijn. Ze zijn niet anders gewend dan dat hun lichaam wat stijf voelt en dat ze maagpijn of rugklachten hebben of moe opstaan. Ook koppelen mensen hun klachten vaak niet aan hun situatie en stress. Het bekendste effect van massage is de diepe ontspanning die het teweeg brengt. Niets is lekkerder dan een goede massage na een stressvolle dag. Massage zorgt voor zowel een lichamelijke als een geestelijke ontspanning en is heerlijk om alle zorgen los te laten.

Hot stone massage

Hot stone massage is een weldaad voor je lichaam. De warmte van de stenen wordt afgegeven aan het lichaam wat een heerlijk ontspannende werking aan de vermoeide pijnlijke spieren geeft.
Door de combinatie van de warme stenen en de beweging met de stenen is het mogelijk om dieper gelegen weefsel en spieren te behandelen.Bij een hotstone massage wordt veelal gebruik gemaakt van mooie ronde basaltstenen,  dit zijn lavagesteenten die de warmte lang vast houden waardoor de warmte van de steen tijdens de massage goed in het 

Een Hot Stone massage ondersteunt en herstelt het lichaam, voert afvalstoffen af en brengt het lichaam weer in balans. Dit zorgt voor de volgende effecten;
– Ontspanning.
– Stressvermindering.
– Betere doorbloeding.
– Ontspanning van stijve spieren.

Sportmassage

Een sportmassage verbetert direct de conditie van je spieren. Een uitkomst bij sportblessures. En pure ontspanning voor spieren die door vermoeidheid, stress of overbelasting wat extra aandacht en zorg nodig hebben. Een stevige massage voor iedereen dus.

Bellabaci cupping massage

Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met Bellabaci siliconen vacuüm cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam weer los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen heeft Bellabaci een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld.

Door het creëren van zuigende werking aan de huidoppervlakte en negatieve druk wekt de massage het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen op, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid. Het is een veelzijdige methode die gemakkelijk kan worden aangepast om een scala van technieken te bereiken, van lymfedrainage tot bindweefselmassage.

Dry needling

Dry Needling is heel effectief voor het behandelen van knopen en strengen in spieren (‘knopen’ oftewel triggerpoints), die voor uitstralende pijnklachten kunnen zorgen. Naast pijn kan een triggerpoint ook zorgen voor bijvoorbeeld spierzwakte, verlies van coördinatie en tintelingen. Spieren worden gericht aangeprikt met een zeer dun steriel naaldje. Er wordt niets ingespoten, vandaar ‘dry’ needling. De naald raakt het triggerpoint in de spier, waardoor een korte sterkte aanspanning ontstaat, een ‘twitch’. Door dit een aantal keer te herhalen, kunnen de spieren ontspannen. Het voordeel hiervan is dat de behandeling heel gericht op de juiste plek (de knoop) gegeven kan worden, waardoor u sneller verbetering ervaart. Het inbrengen van het naaldje voelt u in principe niet. Als het juiste triggerpoint aangeprikt wordt, spant de spier zich even kort aan. Dat geeft een soort (zwaar) kramp gevoel.
Dry Needling kan hetzelfde effect hebben als een gerichte intensieve diepe massage. Dry Needling wordt gebruikt als triggerpoints te hardnekkig zijn voor een reguliere massage of dieper in de spierbundel zitten. Dry Needling is GEEN acupunctuur.

Indiase hoofdmassage

Geef je over aan een heerlijke massage zoals deze in India gegeven wordt om hoofd, nek en schouders te ontspannen. Deze bijzondere massage bevordert de nachtrust, verlicht pijn & stijfheid en zorgt dat stress afneemt. Precies waar je aan toe bent!

Voetmassage

Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam.


In de voeten bevinden zich zogenaamde reflexpunten, die in verbinding staan met lichaamsdelen, organen, zenuwen en klieren. Het masseren van deze punten heeft een stimulerende werking naar het corresponderende punt in het lichaam. Het bevordert en ondersteunt daardoor de natuurlijke processen in het lichaam.

Massage aan huis/locatie

60 min 75 euro
90 min 90 euro

Voor prijzen buiten Alphen aan den Rijn in overleg 

U hoeft alleen een ruimte tot u beschikking te hebben van minimaal 3×3 meter en een aangename temperatuur.

0 +
Tevreden Klanten
0
Verschillende Massages
0
Soorten Behandelingen
0
Schoonheidsbehandelingen

Wat Zeggen Onze Klanten

Marianne Stoter
Marianne Stoter
2024-02-12
Een momentje voor mezelf, heerlijk genoten van m'n gezichtsbehandeling. Ontspannen sfeer en Mirjam is zeer deskundig. De volgende afspraken staan alweer genoteerd. Een aanrader
Kaylee
Kaylee
2024-01-29
Heerlijke massage gehad
Jessica
Jessica
2024-01-26
Al jaren een vaste klant bij Rich Body & Skin! Meestal voor een ontspanningsmassage van Mirjam. Vandaag voor het eerst even iets anders geprobeerd in combinatie met sportmassage bij Glen. Glen wist gelijk te benoemen waar het vast zat en waar dat allemaal mee te maken heeft. Hij had mijn pijn zo verholpen en ik kan weer vrij bewegen. Glen is zeer deskundig en weet waar hij het over heeft. Evenals Mirjam trouwens. Kortom gewoon hele fijne mensen en ik zou dit iedereen aanraden! 🙂
Patricia Dam
Patricia Dam
2024-01-24
Hele fijne massage gehad!
Doorleene van de Pol
Doorleene van de Pol
2024-01-23
Maandelijks kom ik bij Glenn voor een Atlas Lumbaalmassage. Als er echt stevige knopen zitten, zet hij ook dry needling in. Glenn is in alles een professional maar is tegelijkertijd ook persoonlijk geïnteresseerd. Hij voelt haarfijn aan waar de belemmeringen en blokkades in het lichaam zitten. Na de behandeling voel ik mij weer vrij in mijn lichaam.
Lucie Šotolová
Lucie Šotolová
2024-01-09
De beste salon met de beste zorg😍
Екатерина Муравьева
Екатерина Муравьева
2024-01-05
Ik heb echt genoten van de massage. Ik kom hier zeker vaker terug.
Marjolein
Marjolein
2023-11-20
Wauw.... ik kreeg dit als me verjaardags cadeau. Het was super heerlijk en voel me weer als herboren. Dankjewel Mirjam het was super en kom gauw weer een xtje bij je terug.... echt een aanrader!!! Groetjes
Hetty Van Oldeniel
Hetty Van Oldeniel
2023-11-03
Mirjam geeft werkelijk heerlijke ontspannende gezichtsbehandelingen met bijzonder fijne massage. Begeleid door fantastische muziek. Ik ben totaal relaxed en herboren als ik naar buiten stap na een behandeling bij Mirjam! Ze is ook nog een super leuke en vaardige schoonheidsspecialiste! En ook niet onbelangrijk; ze hanteert een goede prijs/kwaliteit! 👌👍👌
WhatsApp whatsapp