Fruitzuur & Microneedling

Prijzen Fruitzuur

 • Losse fruitzuur behandeling €45
 • a-Hycid Kuur van 5 behandelingen €225*

  *Inclusief producten voor thuis gebruik t.w.v €70

 • a-Hycid Kuur van 10 behandelingen €415*

  *Inclusief producten voor thuis gebruik t.w.v €70

Prijzen Microneedling

 • Losse microneedling behandeling €85
 • Kuur van 5 behandelingen €375
Fruitzuur & Microneedling

De MEDEX-fruitzuurpeeling is een actieve fruitzuurbehandeling van 30%. Deze peeling is zeer geschikt om pigmentvorming, littekens, oneffenheden, slappe huid, acne (acnelitettekens), ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie en huidveroudering te behandelen. MEDEX-fruitzuurpeeling a-Hycid wordt ook in kuurverband aangeboden 5 of 10 keer inclusief producten voor thuis gebruik. Na deze kuur zal u huid er egalerstrakker en gezonder uitzien.

De fruitzuren die a-Hycid bevat, zijn natuurlijk voorkomende substanties.

Deze fruitzuurpeeling versnelt het natuurlijk vernieuwingsproces van collageen en zorgt voor verbetering van elastische eigenschap van de huid. Fijne lijntjes verzachten, de vochtigheidsverhoging en structuur van de huid wordt verbeterd.

De fruitzuurpeeling wordt afgestemd op persoonlijke huidtype en behoefte van de huid. Om de huid te laten wennen aan de fruitzuurpeeling wordt aan het begin van de behandeling thuis een 10% gel aangebracht (het best ’s avonds). Na tenminste twee weken kan de peeling met een hoger geconcentreerde 30% fruitzuurgel in de salon plaatsvinden (duur van 4 tot 10 minuten) al naar aanleiding van het behandelschema. Deze peeling kan éénmalig of in kuurverband worden gedaan.

De behandeling:

Voorbereiding van de huid thuis:

 • a-Hycid Gel 10% pH 3.8 (2 week van te voren 3 x per week, s’avonds als een masker aanbrengen)
 • Beschermen met a-Hycid Spezialpflege (A) met UVA- en UVB-filter


De fruitzuurbehandeling bestaat uit:

 • Reinigen en ontvetten met a-Hycid Spezialpflege (bevat geen alcohol)
 • Peeling met a-Hycid Gel 30%
 • Kalmeren en verzorgen met a-Hycid Neutralisator
 • Beschermen met a-Hycid Spezialpflege (A) met UVA- en UVB-filter

Producten voor thuis gebruik:

 • a-Hycid Gel 10% pH3.8  
 • a-Hycid Spezialpflege 
 • Of de a-Hycid Spezialpflege-A die is speciaal voor acne huid)


Voor de bescherming en verzorging van de zich vernieuwende huid tegen UV straling zal gedurende de gehele peeling periode a-Hycid Spezialpflege gebruikt moeten worden. De Medex Fruitzuurpeeling is een zeer professionele behandeling waarbij de vakkundigheid van schoonheidsspecialisatie en de medewerking van de klant centraal staan. Deze behandeling kan niet in de zomer maanden worden uitgevoerd omdat er dan teveel UVA en UVB aanwezig is en dit schade kan geven aan je huid.

Belangrijke opmerkingen 

Gedurende de behandelingsperiode met a-Hycid producten moet het gebruik van andere producten die een peelende werking op de huid hebben vermeden worden (bijvoorbeeld benzoylperoxide, vitamine A-zuur, en azelainezuur). Ook moet worden afgezien van bestraling, zonnebank, overmatig zonlicht of andere handelingen met een irriterend effect op de huid.

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale Pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden (fijne) lijntjes en rimpels verminderd door de toename van collageen.

Periodieke eenmalige behandelingen of kuurverband

Als uw huid al enige tijd weinig onderhoud heeft ondervonden dan is een Micro Pen de manier om binnen te stappen en uw huid wakker te schudden en te verbeteren. Dat is in het bijzonder het advies. Wanneer u intensievere behandelingen wenst, is het advies om de behandeling in een kuurverband uit te laten voeren.

Behandeling

Na het reinigen van de huid zal het geadviseerde product worden aangebracht. Dit is een Hyaluronic acid meso gel en een Retinol meso gel. Met vloeiende bewegingen zal de Dermapen over de huid bewegen. Tijdens de behandeling kunt u een prikkelend gevoel ervaren.De behandeling wordt afgesloten door het aanbrengen van een kalmerend masker en een vitamine C serum als laatste breng ik Calendula oil aan die de huid hersteld.

Indicaties:

– Acne littekens
– Grove poriën
– Hyperpigmentatie
– Huidveroudering
– Rimpels en huidverslapping
– Littekens door brandwonden

Contra indicaties:

– Geïrriteerde huid
– Bij een huidinfectie of schimmelinfectie
– Actieve Acne
– Zwangerschap ( huid kan dan gevoelig reageren)
– Rosacea (herkenbaar aan de rode bultjes)
– Op eczeemplekken
– Psoriasis
– Droge ruwe plekjes, door zonneschade
– (Huid) kanker
– Ontstekingen
– Open wonden of zweren (Koortslip)
– Bloedstollingsproblemen
– Verheven wratten en moedervlekken moeten ontzien worden.
– Diabetis
– Bij gebruik van immuunsysteem onderdrukkende medicijnen, vraag om akkoord bij de (huis)arts
– HIV- virus
– Botox of fillers moeten minimaal 14 dagen ‘rusten’ voordat microneedling toegepast mag worden.
– Permanente fillers

Tussen microneedling en harsen/waxen dient minimaal 14 dagen tussen te zitten.

Vermijd de wenkbrauwen wanneer er permanente make-up geplaatst is, het pigment kan namelijk lichter worden.

Nazorg

Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de behandelindicatie, kan de huid er roze/rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypes zal dit snel verdwijnen, bij andere kan de roodheid enkele dagen aanblijven. Ook kunnen er bij een diepere behandeling een licht schilferende huid ontstaan. Dit is een positief effect omdat de dode huidcellen afschilferen en de nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Wij adviseren om de huid goed te beschermen met een minimale spf 30 en de juiste geadviseerde producten voor thuis te gebruiken. Sauna gebruik of intensief sporten in de eerste 72 uur na de behandeling raden we af.

0 +
Tevreden Klanten
0
Verschillende Massages
0
Soorten Behandelingen
0
Schoonheidsbehandelingen

Wat Zeggen Onze Klanten

Isabel de Kievit
Isabel de Kievit
9. Mei, 2022.
Ik kan deze schoonheidssalon enorm aanraden door de persoonlijke, warme en sfeervolle aanpak. De massages zijn heerlijk ontspannend en de pedicure & gellak maken mij ook ontzettend blij. 😍 Je kunt er voor alles terecht en Mirjam is echt een topper!
Claudia Ploeg
Claudia Ploeg
8. Mei, 2022.
Wat een warm ontvangst! Goede uitleg. Ik werd enorm op mijn gemak gesteld. Alles werd helder uitgelegd en ik ging zeer tevreden de deur uit. Ik heb meteen een complete kuur geboekt voor microneedling.
Kate Van Zelst
Kate Van Zelst
26. Maart, 2022.
Wat een fijne salon! Heb zojuist de Atlas Lumbaal massage/ ontspanningsmassage gehad, heel effectief. Ik had elke dag last van hoofdpijn ivm stijve nek en rug, na de eerste massage geen hoofdpijn meer. Masseur is heel professioneel!
Martin Bosman
Martin Bosman
19. Maart, 2022.
Op advies van mijn enthousiaste dochter bij Glen terecht gekomen voor zijn geweldige sportmassage en atlas lumbaal behandeling. In een hele prettige en rustgevende omgeving kom je weer als herboren naar buiten. Glen is heel professioneel en weet iedere spier op de juiste manier te raken. Wil je samen met je partner, vriend of vriendin een keer heerlijk ontspannen en verwend worden dan is ook de duo behandeling van Mirjam en Glen een aanrader. Kortom, de volgende afspraak staat alweer gepland.
Mariska D'Haese
Mariska D'Haese
15. Maart, 2022.
Zojuist een ontspanningsmassage gehad. Erg goed en professioneel geholpen! Ik kwam helemaal tot rust. Een aanrader!
Liza Klok
Liza Klok
13. Maart, 2022.
Een paar weken geleden ben ik via-via bij Rich Body & Skin terechtgekomen. Ik had enorm veel last van m’n rug, schouders en nek. Na een paar atlas-behandelingen te hebben ondergaan bij Glen kon ik (al) over op ontspannings- en sportmassages. Hij heeft enorm veel kennis en kunnen en ik raad de atlas-behandeling oprecht aan als je (veel) last hebt van bovenstaande. Onlangs heb ik ook paar gezichtsbehandelingen gehad van Mirjam; een hele lieve en krachtige vrouw met een fijne energie en die echt weet waar ze het over heeft. Ik heb een immens gevoelige huid en durf(de) bijna niemand aan mijn gezicht te laten zitten, maar haar vertrouw ik volledig. Enorm dankbaar dat zij beiden op mijn pad zijn gekomen.
Jolanda Wesselink
Jolanda Wesselink
20. December, 2021.
Ik was denk ik 1 van de eerste klantjes van Mirjam. Inmiddels al jaren want ik kan echt niet meer zonder haar heerlijke gezichtsbehandelingen en massages. Mirjam is een echte professional die met heel veel passie ervoor zorgt dat ik me volledig kan ontspannen tijdens haar behandelingen. Ook de pedicure behandelingen zijn zalig. ik kom altijd weer helemaal blij terug. Lieve Mir, ik hoop dat ik nog heeeel lang mag genieten van jouw liefdevolle behandelingen. Heel veel succes met jullie geweldige praktijk!!