Salon Rich Body & SKin

Massage Alphen aan Den Rijn

Bekijk onze massages

Massage alphen aan den rijn

Prijzen

 • Sport/Ontspanningsmassage €45

  45 minuten

 • Sport/Ontspanningsmassage €55

  60 minuten

 • Sport/Ontspanningsmassage €68

  75 minuten

 • Atlas-Lumbaalmassage €65

  60 minuten

 • Atlas-Lumbaalmassage €78

  in combinatie met sport of ontspanningsmassage of Indiase hoofdmassage, 75 minuten

 • Atlas-Lumbaalmassage €85

  in combinatie met sport of ontspanningsmassage of Indiase hoofdmassage, 90 minuten

 • Dry Needling massage €35

  30 Minuten - i.c.m. sport of ontspanningsmassage

 • Dry Needling massage €65

  60 Minuten - i.c.m. sport ,ontspanningsmassage of Indiase hoofdmassage

 • Dry Needling massage €78

  75 Minuten - i.c.m. sport ,ontspanningsmassage of Indiase hoofdmassage

 • Dry Needling massage €85

  90 Minuten - i.c.m. sport ,ontspanningsmassage of Indiase hoofdmassage

 • Hotstone massage €5

  Extra

Massage Alphen aan Den Rijn

Massages bij Salon Rich Body & Skin

Hallo! Mijn naam is Glen en ik ben een zeer ervaren en toegewijde masseur die al wat jaren het vak beoefent met passie en liefde.
Ik ben gediplomeerd en gespecialiseerd in sportmassage en beheers daarnaast diverse andere massagetechnieken, zoals: ontspanningsmassage, nek-, schouder- en rugmassage, atlas lumbaal en hoofd- en voetmassage.

Waarom een massage?

Het lichaam functioneert als een eenheid waarin allerlei krachten, zowel lichamelijk als geestelijk, op elkaar inwerken. Als het evenwicht verstoord wordt door bijvoorbeeld overbelasting ontstaan er verschillende reacties. Deze reacties zijn terug te leiden naar vermoeidheid, spierpijn, slechte doorbloeding, verhoogde spanning, stijfheid, kramp en vochtvorming. Een sportmassage kan er dan voor zorgen dat deze reacties verminderen of zelfs in zijn geheel weggaan. Het is erg bevorderlijk voor je gezondheid om deze massage te ondergaan. Wanneer je spieren verkrampt zijn, is de bloedcirculatie zuurstof- en bloedtoevoer plaatselijk verminderd. Een sportmassage stimuleert dus de bloedcirculatie en hiermee de zuurstof- en bloedtoevoer.

Voor wie is een massage bedoeld?

Een sportmassage is niet alleen, zoals de naam doet vermoeden, bedoelt voor sporters. Het is vooral ook een aanrader voor niet sporters omdat deze een ontspannende werking op het gehele lichaam heeft. Niet-sporters kunnen dezelfde reacties hebben als sporters. Dit kan bijvoorbeeld door een langdurige blootstelling aan overbelasting, verkeerde werkhouding of stress komen. Zo vloeit alle stress en spanning uit het lichaam weg. Een sportmassage is dus vooral geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest.

ontspanningsmassage alphen aan den rijn

Hot stone massage

Een hot stone massage biedt een luxe ervaring voor je lichaam. De warmte van de stenen dringt diep door in je spieren, wat een zalig ontspannend effect geeft op vermoeide en pijnlijke gebieden. Dankzij de combinatie van de warmte en de beweging van de stenen kunnen zelfs diepere weefsels en spieren behandeld worden. Vaak worden prachtige ronde basaltstenen gebruikt bij een hot stone massage. Deze lavagesteentjes behouden langdurig warmte, waardoor je tijdens de massage continu kunt genieten van de weldadige warmte.

Een hot stone massage helpt het lichaam te ondersteunen en te herstellen, en draagt bij aan de afvoer van afvalstoffen. Het brengt het lichaam terug in balans, waardoor je niet alleen fysiek, maar ook mentaal kunt genieten van een gevoel van welzijn.

Dit zorgt voor de volgende effecten;
– Ontspanning.
– Stressvermindering.
– Betere doorbloeding.
– Ontspanning van stijve spieren.

dry needling alphen aan den rijn

Dry needling

Dry Needling is een zeer effectieve methode voor het behandelen van knopen en strengen in spieren, ook bekend als triggerpoints, die kunnen leiden tot uitstralende pijnklachten. Naast pijn kunnen triggerpoints ook spierzwakte, verlies van coördinatie en tintelingen veroorzaken. Tijdens Dry Needling worden de spieren nauwkeurig aangeprikt met behulp van een uiterst dun en steriel naaldje. Er wordt geen vloeistof geïnjecteerd, vandaar de term ‘dry’ needling. Het naaldje raakt het triggerpoint in de spier, wat resulteert in een korte, krachtige samentrekking, ook wel een ’twitch’ genoemd. Door dit proces meerdere keren te herhalen, kunnen de spieren ontspannen. Het grote voordeel van deze behandeling is dat het heel gericht op de juiste plek (het triggerpoint) kan worden toegepast, waardoor u snel verbetering zult ervaren. Het inbrengen van het naaldje wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Wanneer het juiste triggerpoint wordt aangeprikt, kan de spier zich kort samentrekken, wat een soort (zwaar) krampgevoel kan geven.

Massage Alphen aan Den Rijn

Ontspanningsmassage

Een ontspanningmassage is simpelweg een genot en kan op elk moment worden gegeven, gewoon omdat het aangenaam is. Vaak realiseren mensen zich niet dat ze voortdurend te gespannen zijn. Ze zijn gewend aan een gevoel van stijfheid in hun lichaam, ervaren mogelijk maagpijn of rugklachten, of staan vermoeid op, zonder de link te leggen met hun stressvolle situatie. Het meest bekende voordeel van een massage is de diepgaande ontspanning die het met zich meebrengt. Na een stressvolle dag is er niets beters dan een weldadige massage. Het geeft zowel fysieke als mentale ontspanning en biedt een heerlijke manier om alle zorgen van je af te laten glijden.

Sportmassage

Een sportmassage biedt onmiddellijke verbetering voor de conditie van je spieren, vooral wanneer je te maken hebt met sportgerelateerde blessures. Het is tevens een bron van pure ontspanning voor spieren die extra zorg nodig hebben door vermoeidheid, stress of overbelasting. Kortom, het is een krachtige massage die voor iedereen voordelen biedt, ongeacht je activiteitenniveau.

Sportmassage alphen aan den rijn

Bellabaci cupping massage

Bellabaci massage is een eigentijdse benadering van de eeuwenoude Chinese cupping therapie, vereenvoudigd en geperfectioneerd. Deze massage maakt gebruik van Bellabaci siliconen vacuüm cups, die op de huid worden geplaatst, samengeknepen en vervolgens langzaam worden losgelaten om vacuüm te creëren. Door de cups op een specifieke manier te verplaatsen, heeft Bellabaci een innovatieve behandeling ontwikkeld die succesvol blijkt te zijn.

De zuigende werking aan het huidoppervlak en de negatieve druk van de massage stimuleren de afvoer van overtollig vocht en afvalstoffen, bevorderen de losmaking van verklevingen, liften het bindweefsel en verbeteren de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid. Deze veelzijdige methode kan eenvoudig worden aangepast om een breed scala aan technieken te omvatten, van lymfedrainage tot bindweefselmassage.

Indiase hoofdmassage

Laat jezelf onderdompelen in een weelderige massage, geïnspireerd door de traditionele technieken uit India, gericht op het ontspannen van hoofd, nek en schouders. Deze unieke massagebehandeling bevordert niet alleen een goede nachtrust, maar verlicht ook pijn en stijfheid, terwijl het stress vermindert. Precies wat je op dit moment nodig hebt!

Indiase hoofdmassage

Voetmassage

Voetmassage alphen aan den rijn

Laat jezelf verwennen met een voetmassage, die niet alleen ontspanning biedt aan de voeten – die je de hele dag dragen – maar aan het hele lichaam. Deze verkwikkende behandeling bevordert een gezonde bloedsomloop en stimuleert de energiestromen door het lichaam.

In de voeten bevinden zich reflexpunten die in verbinding staan met diverse lichaamsdelen, organen, zenuwen en klieren. Het masseren van deze punten activeert direct de corresponderende gebieden in het lichaam, waardoor natuurlijke processen worden gestimuleerd en ondersteund.

Massage aan huis/locatie

60 min 75 euro
90 min 90 euro

Voor prijzen buiten Alphen aan den Rijn in overleg 

U hoeft alleen een ruimte tot u beschikking te hebben van minimaal 3×3 meter en een aangename temperatuur.

0 +
Tevreden Klanten
0
Verschillende Massages
0
Soorten Behandelingen
0
Schoonheidsbehandelingen

Wat Zeggen Onze Klanten

Thea Wartna
Thea Wartna
2024-04-24
Fijne behandeling, schone salon, prettig contact
Kaylee
Kaylee
2024-04-19
Een hele fijne ervaring gehad. Alles goed uitgelegd en een heerlijk ontspannen massage. Echt een aanrader!
Marijke van der Erf
Marijke van der Erf
2024-04-13
Heerlijke duo behandeling gehad. Samen met vriendin.Goede massage ( rugmasker, sportmassage, hotstone) en daarna gezichtsbehandeling ( epileren, masker, oneffenheden, massage). Alles netjes, fijn en beide makkelijk in het contact. Echt een aanrader!
Senna de Kreek
Senna de Kreek
2024-04-10
Vandaag hier voor het eerst geweest. Ik had een cupping massage geboekt. In goed overleg besloten een atlas lumbaalmassage te doen. Je merkt dat Glenn er veel verstand van heeft en je de juiste behandeling aanraad.
Marieke Bos
Marieke Bos
2024-04-02
Fijne gezichtsbehandeling gehad (75 min), waarbij ik een duidelijke uitleg kreeg van hoe ze te werk ging en met welke producten. Ook advies over gezichtsverzorging en antwoord op de vragen die ik had. Was heerlijk ontspannen, zeker voor herhaling vatbaar.
Denise Bakkenes
Denise Bakkenes
2024-03-30
Erg fijne en gezellige duo behandeling gehad bij deze ervaren en professionele salon. Wij komen zeker nog een keer terug!
jessica brandt
jessica brandt
2024-03-21
Super salon! Fijne ervaring en super gezellige & vriendelijke mensen! Echt een aanrader!
Emma de Ruijter
Emma de Ruijter
2024-03-11
Een echte aanrader! Ik ga elke maand langs voor een duo- of sportmassage. Na de massage voelt mijn lichaam weer helemaal soepel en ontspannen. Enorm tevreden!
WhatsApp whatsapp