Salon Rich Body & SKin

Behandelingen

Atlas - Lumbaa
Massage

De Atlas- Lumbaalmassage is een zachte methode voor het gehele lichaam om de doorbloeding en het zelfgenezend vermogen te stimuleren.

Reguliere
Massages

Denk aan een heerlijke Ontspannig- ,Dry Needling-, Sport-, Hotstone-, Bellabaci-, Cupping-, Indiase hoofd-, of een heerlijke en ontspannende voetmassage.

Medex
Gezichtsbehandeling

Een heerlijke behandeling met een luxe merk voor gezicht, rug, peeling, wenkbrauwen, masker nog nog veel meer.

Fruitzuur &
Microneedling

Deze fruitzuurpeeling versnelt het natuurlijk vernieuwingsproces van collageen en zorgt voor verbetering van elastische eigenschap van de huid. Fijne lijntjes verzachten, de vochtigheidsverhoging en structuur van de huid wordt verbeterd.

Acne
Behandelingen

Een huid met acne heeft speciale aandacht nodig. Met de juiste behandelingen en producten kun je een acnehuid sterk verbeteren of de acne zelfs helemaal laten verdwijnen!

Duo
Behandelingen

Heerlijk samen met je vriend, vriendin, moeder, vader genieten van een heerlijke behandeling. Wij doen dit samen zodat je tussendoor niet hoeft te wachten.

Pedicure
Behandelingen

Wij verzorgen voeten van mensen met allerlei voetproblemen. In de behandeling verzorgen wij de nagels en verwijdert eelt en – indien aanwezig- likdoorns.

Dermaplaning
Behandelingen

Dermaplaning is een methode om met een steriel chirurgisch mesje de huid te schaven, en zo te ontdoen van dode huidcellen en donshaar.

Wat Zeggen Onze Klanten

Jan A.J. Bals
Jan A.J. Bals
2024-02-25
Aanrader!!! Door heupklachten geweest bij chiropractor/ fysiotherapeut, maar niet het gewenste effect. Verschillende masseurs bezocht en gebleven bij Glen Kenepa. Hij neemt echt de moeite naar je klachten te luisteren. Hierdoor ook m’n nek laten masseren en warempel ik kan weer helemaal over m’n schouder kijken. Ook heupklachten weg. Om die reden probeer ik geregeld me door deze masseur te laten behandelen. Het heeft effect en ik voel me ook ontspannen in hun mooie sfeervolle werkruimte. Aanrader!!!
Linda
Linda
2024-02-24
Vandaag een vriendinnenuitje naar de schoonheidssalon. We kozen voor een duo behandeling. Massage en een gezichtsbehandeling wat beide zeer goed was! We werden heel vriendelijk ontvangen en Mirjam en Glen ging professioneel te werk, we hebben genoten.
Tonetta Meijer
Tonetta Meijer
2024-02-21
Vriendelijk ontvangst en een stevige, professionele behandeling afgerond met ontspanning. Ik kan me weer soepeltjes bewegen. Volgende keer zeker weer m'n 1e keus.
Bas M
Bas M
2024-02-16
Toe aan een momentje van rust? Neem hier een massage! Direct merkbaar verschil tussen voor en na de massage. Alles goed los en ontspannen, masseert stevig maar niet te. Aanbevolen!
Marianne Stoter
Marianne Stoter
2024-02-12
Een momentje voor mezelf, heerlijk genoten van m'n gezichtsbehandeling. Ontspannen sfeer en Mirjam is zeer deskundig. De volgende afspraken staan alweer genoteerd. Een aanrader
Kaylee
Kaylee
2024-01-29
Heerlijke massage gehad
Jessica
Jessica
2024-01-26
Al jaren een vaste klant bij Rich Body & Skin! Meestal voor een ontspanningsmassage van Mirjam. Vandaag voor het eerst even iets anders geprobeerd in combinatie met sportmassage bij Glen. Glen wist gelijk te benoemen waar het vast zat en waar dat allemaal mee te maken heeft. Hij had mijn pijn zo verholpen en ik kan weer vrij bewegen. Glen is zeer deskundig en weet waar hij het over heeft. Evenals Mirjam trouwens. Kortom gewoon hele fijne mensen en ik zou dit iedereen aanraden! :)
Patricia Dam
Patricia Dam
2024-01-24
Hele fijne massage gehad!
Doorleene van de Pol
Doorleene van de Pol
2024-01-23
Maandelijks kom ik bij Glenn voor een Atlas Lumbaalmassage. Als er echt stevige knopen zitten, zet hij ook dry needling in. Glenn is in alles een professional maar is tegelijkertijd ook persoonlijk geïnteresseerd. Hij voelt haarfijn aan waar de belemmeringen en blokkades in het lichaam zitten. Na de behandeling voel ik mij weer vrij in mijn lichaam.
WhatsApp whatsapp