Salon Rich Body & SKin

Atlas – Lumbaalmassage

Prijzen

 • Atlas-Lumbaalmassage €35

  30 minuten

 • Atlas-Lumbaalmassage €63

  in combinatie met sport of ontspanningsmassage, 60 minuten

 • Atlas-Lumbaalmassage €85

  in combinatie met sport of ontspanningsmassage, 90 minuten

Een Atlas-Lumbaalmassage is goed voor

 • hoofdpijn/migraine
 • stijve nek
 • bewegingsbeperking
 • tennisarm
 • frozen-shoulder
 • slijmbeursontsteking
 • algemene schouderklachten
 • algemene armklachten
 • overige nek- en schouderklachten
 • lage rugpijn
 • moeite met bukken
 • uitstraling naar het been
 • voet-, enkel en knieklachten
  als gevolg van een vastzittend SI-gewricht
 • hielspoor lijkende klachten als gevolg van een vastzittend SI-gewricht
 • vermoeid gevoel in de onderrug
Atlas – Lumbaalmassage

Een korte, doeltreffende massage bij rug-, nek- en schouderklachten

De Atlas- Lumbaalmassage is een zachte methode voor het gehele lichaam om de doorbloeding en het zelfgenezend vermogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van veel, aan de wervelkolom gerelateerde klachten.

De Atlas-Lumbaalmassage begint met een behandeltechniek waarmee op een relatief zachte manier het beenlengteverschil wordt opgeheven en een scheefstand in het bekken op een natuurlijke wijze wordt gecorrigeerd.

Het SI-gewricht is de verbinding tussen het bekken en de wervelkolom. Veel lage rugklachten met uitstraling naar het been, moeite met bukken en zelfs knie-, enkel en voet- klachten worden vaak veroorzaakt door een vastzittend SI-gewricht. Ook dit gewricht wordt op een zachte en pijnloze manier losgemaakt, waardoor de klachten in de meeste gevallen verdwijnen.

Als gevolg van een vastzittend SI-gewricht worden vaak de aanhechtingen van de spieren op de bekkenrand overbelast, waardoor er pijn en een vermoeiend gevoel in de onderrug ontstaat. Door een korte massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en verdwijnen de “kabels’ na korte tijd, waardoor er snel verlichting optreedt.

De Atlas-Lumbaalmassage is in te zetten bij vrijwel alle aan de wervelkolom gerelateerde klachten.

0 +
Tevreden Klanten
0
Verschillende Massages
0
Soorten Behandelingen
0
Schoonheidsbehandelingen

Wat Zeggen Onze Klanten

nikelientje123
nikelientje123
2023-07-26
Ik heb een hele fijne massage gehad. Ik heb een goed advies gekregen over de beste massage voor mijn situatie. Verder wordt er heel fijn, rustig, discreet en vertrouwd gehandeld. Ik voelde mij heel erg op mijn gemak en ben weer helemaal relaxed!
Babetta Jaarsma
Babetta Jaarsma
2023-07-26
Reeds enkele body-en atlas massages gehad. De klachten zijn sterk verminderd of geheel verdwenen. Glenn zorgt voor een ontspannen sfeer en is terzake kundig. Echt een aanrader. De volgende afspraak staat alweer i gepland.
Peter van der End
Peter van der End
2023-07-21
Kom er nu een paar maanden na jaren bij de chiropractor. Moet zeggen de problemen blijven langer weg dan als ik langs de chiropractor ga. Kom de tijd ook door zonder pijn dus is een erg fijn gevoel na jaren met pijn.
Pauline Maarsen
Pauline Maarsen
2023-07-20
Wat een verwennerij, een uurtje relax pedicure behandeling bij Rich body and skin!
Debbie Pels
Debbie Pels
2023-07-20
Net terug van de duobehandeling, was heerlijk! Vriendelijke en fijne mensen. De volgende behandeling staat weer geboekt.
Nathalie VM
Nathalie VM
2023-07-20
Heerlijke duo behandeling gehad. Goede prijs kwaliteit verhouding. De vokgende behandeling staat geboekt. Zeer vriendelijke mensen. We voelde ons op ons gemak.
Valene Van de ven
Valene Van de ven
2023-07-15
Professioneel deskundig en vriendelijk. 1 massage helpt mij beter dan 10 behandelingen bij de fysio. Tijdens de massage geen ontspanning verwachten want die komt pas als je weg bent. Het geld zeker waard als je net als ik soms even helemaal vast zit in je nek, schouders en rug en je snel weer “de oude” wilt zijn.
Rene Noorlander
Rene Noorlander
2023-07-12
Zeer goede en kundige behandeling. Bij mij werkt uitstekend ben dus zeer tevreden.Ook fijne communicatie zeker aanrader voor iedereen.
Bri Schostar
Bri Schostar
2023-07-12
Zo blij met Mirjam!:) Ben nog nooit zo tereveden met een schoonheidsspecialist geweest!!! Mirjam werkt secure, is erg kundig en geduldig. Mijn huid is enorm opgeknapt sinds ik klant bij haar bent. Thank you Mirjam! X
caro blaauw
caro blaauw
2023-07-11
Vandaag mijn moederdag cadeautje verzilverd. Een heerlijke duo behandeling met mijn dochter gehad. Eerst een super fijne masage , en daarna een hele fijne gezichtsbehandeling. Dit is zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
WhatsApp whatsapp