Salon Rich Body & SKin

Atlas – Lumbaalmassage

Prijzen

Een Atlas-Lumbaalmassage is goed voor

 • hoofdpijn/migraine
 • stijve nek
 • bewegingsbeperking
 • tennisarm
 • frozen-shoulder
 • slijmbeursontsteking
 • algemene schouderklachten
 • algemene armklachten
 • overige nek- en schouderklachten
 • lage rugpijn
 • moeite met bukken
 • uitstraling naar het been
 • voet-, enkel en knieklachten
  als gevolg van een vastzittend SI-gewricht
 • hielspoor lijkende klachten als gevolg van een vastzittend SI-gewricht
 • vermoeid gevoel in de onderrug
Atlas – Lumbaalmassage

Een korte, doeltreffende massage bij rug-, nek- en schouderklachten

De Atlas- Lumbaalmassage is een zachte methode voor het gehele lichaam om de doorbloeding en het zelfgenezend vermogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van veel, aan de wervelkolom gerelateerde klachten.

De Atlas-Lumbaalmassage begint met een behandeltechniek waarmee op een relatief zachte manier het beenlengteverschil wordt opgeheven en een scheefstand in het bekken op een natuurlijke wijze wordt gecorrigeerd.

Het SI-gewricht is de verbinding tussen het bekken en de wervelkolom. Veel lage rugklachten met uitstraling naar het been, moeite met bukken en zelfs knie-, enkel en voet- klachten worden vaak veroorzaakt door een vastzittend SI-gewricht. Ook dit gewricht wordt op een zachte en pijnloze manier losgemaakt, waardoor de klachten in de meeste gevallen verdwijnen.

Als gevolg van een vastzittend SI-gewricht worden vaak de aanhechtingen van de spieren op de bekkenrand overbelast, waardoor er pijn en een vermoeiend gevoel in de onderrug ontstaat. Door een korte massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en verdwijnen de “kabels’ na korte tijd, waardoor er snel verlichting optreedt.

De Atlas-Lumbaalmassage is in te zetten bij vrijwel alle aan de wervelkolom gerelateerde klachten.

0 +
Tevreden Klanten
0
Verschillende Massages
0
Soorten Behandelingen
0
Schoonheidsbehandelingen

Wat Zeggen Onze Klanten

Jan A.J. Bals
Jan A.J. Bals
2024-02-25
Aanrader!!! Door heupklachten geweest bij chiropractor/ fysiotherapeut, maar niet het gewenste effect. Verschillende masseurs bezocht en gebleven bij Glen Kenepa. Hij neemt echt de moeite naar je klachten te luisteren. Hierdoor ook m’n nek laten masseren en warempel ik kan weer helemaal over m’n schouder kijken. Ook heupklachten weg. Om die reden probeer ik geregeld me door deze masseur te laten behandelen. Het heeft effect en ik voel me ook ontspannen in hun mooie sfeervolle werkruimte. Aanrader!!!
Linda
Linda
2024-02-24
Vandaag een vriendinnenuitje naar de schoonheidssalon. We kozen voor een duo behandeling. Massage en een gezichtsbehandeling wat beide zeer goed was! We werden heel vriendelijk ontvangen en Mirjam en Glen ging professioneel te werk, we hebben genoten.
Tonetta Meijer
Tonetta Meijer
2024-02-21
Vriendelijk ontvangst en een stevige, professionele behandeling afgerond met ontspanning. Ik kan me weer soepeltjes bewegen. Volgende keer zeker weer m'n 1e keus.
Bas M
Bas M
2024-02-16
Toe aan een momentje van rust? Neem hier een massage! Direct merkbaar verschil tussen voor en na de massage. Alles goed los en ontspannen, masseert stevig maar niet te. Aanbevolen!
Marianne Stoter
Marianne Stoter
2024-02-12
Een momentje voor mezelf, heerlijk genoten van m'n gezichtsbehandeling. Ontspannen sfeer en Mirjam is zeer deskundig. De volgende afspraken staan alweer genoteerd. Een aanrader
Kaylee
Kaylee
2024-01-29
Heerlijke massage gehad
Jessica
Jessica
2024-01-26
Al jaren een vaste klant bij Rich Body & Skin! Meestal voor een ontspanningsmassage van Mirjam. Vandaag voor het eerst even iets anders geprobeerd in combinatie met sportmassage bij Glen. Glen wist gelijk te benoemen waar het vast zat en waar dat allemaal mee te maken heeft. Hij had mijn pijn zo verholpen en ik kan weer vrij bewegen. Glen is zeer deskundig en weet waar hij het over heeft. Evenals Mirjam trouwens. Kortom gewoon hele fijne mensen en ik zou dit iedereen aanraden! :)
Patricia Dam
Patricia Dam
2024-01-24
Hele fijne massage gehad!
Doorleene van de Pol
Doorleene van de Pol
2024-01-23
Maandelijks kom ik bij Glenn voor een Atlas Lumbaalmassage. Als er echt stevige knopen zitten, zet hij ook dry needling in. Glenn is in alles een professional maar is tegelijkertijd ook persoonlijk geïnteresseerd. Hij voelt haarfijn aan waar de belemmeringen en blokkades in het lichaam zitten. Na de behandeling voel ik mij weer vrij in mijn lichaam.
WhatsApp whatsapp