Salon Rich Body & SKin

Indiase hoofdmassage

Indiase hoofdmassage

Prijzen

  • Indiase hoofdmassage

    De Indiase hoofdmassage wordt gegeven bij alle massages en bij alle gezichtsbehandelingen met uitzondering acne, fruitzuur en microneedling behandelingen.

Indiase hoofdmassage

Geniet van een ontspannende Indiase hoofdmassage

Geef je over aan een heerlijke massage zoals deze in India gegeven wordt om hoofd, nek en schouders te ontspannen. Deze bijzondere massage bevordert de nachtrust, verlicht pijn & stijfheid en zorgt dat stress afneemt. Precies waar je aan toe bent!

De Indiase hoofdmassage kan worden toegepast bij alle massages en gezichtsbehandelingen, behalve bij acnebehandelingen, fruitzuurpeelings en microneedling.

Stel je voor: na een verkwikkende voetmassage die de energie in je lichaam heeft doen stromen, laat je jezelf verder onderdompelen in een betoverende ervaring uit India. Laat de spanning in je hoofd, nek en schouders wegsmelten onder de bedreven handen van een ervaren masseur, terwijl de aroma’s van rustgevende oliën je zintuigen omarmen. Deze unieke massage, geworteld in eeuwenoude tradities, belooft niet alleen verlichting van pijn en stijfheid, maar ook een diepe ontspanning die de weg vrijmaakt voor een vredige nachtrust. Laat de last van stress van je afglijden terwijl je jezelf overgeeft aan dit moment van pure verwennerij, precies wat je lichaam en geest nodig hebben.

0 +
Tevreden Klanten
0
Verschillende Massages
0
Soorten Behandelingen
0
Schoonheidsbehandelingen

Wat Zeggen Onze Klanten

Thea Wartna
Thea Wartna
2024-04-24
Fijne behandeling, schone salon, prettig contact
Kaylee
Kaylee
2024-04-19
Een hele fijne ervaring gehad. Alles goed uitgelegd en een heerlijk ontspannen massage. Echt een aanrader!
Marijke van der Erf
Marijke van der Erf
2024-04-13
Heerlijke duo behandeling gehad. Samen met vriendin.Goede massage ( rugmasker, sportmassage, hotstone) en daarna gezichtsbehandeling ( epileren, masker, oneffenheden, massage). Alles netjes, fijn en beide makkelijk in het contact. Echt een aanrader!
Senna de Kreek
Senna de Kreek
2024-04-10
Vandaag hier voor het eerst geweest. Ik had een cupping massage geboekt. In goed overleg besloten een atlas lumbaalmassage te doen. Je merkt dat Glenn er veel verstand van heeft en je de juiste behandeling aanraad.
Marieke Bos
Marieke Bos
2024-04-02
Fijne gezichtsbehandeling gehad (75 min), waarbij ik een duidelijke uitleg kreeg van hoe ze te werk ging en met welke producten. Ook advies over gezichtsverzorging en antwoord op de vragen die ik had. Was heerlijk ontspannen, zeker voor herhaling vatbaar.
Denise Bakkenes
Denise Bakkenes
2024-03-30
Erg fijne en gezellige duo behandeling gehad bij deze ervaren en professionele salon. Wij komen zeker nog een keer terug!
jessica brandt
jessica brandt
2024-03-21
Super salon! Fijne ervaring en super gezellige & vriendelijke mensen! Echt een aanrader!
Emma de Ruijter
Emma de Ruijter
2024-03-11
Een echte aanrader! Ik ga elke maand langs voor een duo- of sportmassage. Na de massage voelt mijn lichaam weer helemaal soepel en ontspannen. Enorm tevreden!
WhatsApp whatsapp