Huidverbetering

 
Fruitzuur a- hycid medex                              

De MEDEX-fruitzuurpeeling is een actieve fruitzuurbehandeling van 30%. Deze peeling is zeer geschikt om pigmentvorming, littekens, oneffenheden, slappe huid, acne (acnelitettekens), ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie en huidveroudering te behandelen. MEDEX-fruitzuurpeeling a-Hycid wordt ook in kuurverband aangeboden 5 of 10 keer inclusief producten voor thuis gebruik. Na deze kuur zal u huid er egalerstrakker en gezonder uitzien.

De fruitzuren die a-Hycid bevat, zijn natuurlijk voorkomende substanties.

 

Deze fruitzuurpeeling versnelt het natuurlijk vernieuwingsproces van collageen en zorgt voor verbetering van elastische eigenschap van de huid. Fijne lijntjes verzachten, de vochtigheidsverhoging en structuur van de huid wordt verbeterd.

De fruitzuurpeeling wordt afgestemd op persoonlijke huidtype en behoefte van de huid. Om de huid te laten wennen aan de fruitzuurpeeling wordt aan het begin van de behandeling thuis een 10% gel aangebracht (het best ’s avonds). Na tenminste twee weken kan de peeling met een hoger geconcentreerde 30% fruitzuurgel in de salon plaatsvinden (duur van 4 tot 10 minuten) al naar aanleiding van het behandelschema. Deze peeling kan éénmalig of in kuurverband worden gedaan.

De behandeling:

Voorbereiding van de huid thuis:

 • a-Hycid Gel 10% pH 3.8 (2 week van te voren 3 x per week, s’avonds als een masker aanbrengen)
 • Beschermen met a-Hycid Spezialpflege (A) met UVA- en UVB-filter

De fruitzuurbehandeling bestaat uit:

 • Reinigen en ontvetten met a-Hycid Spezialpflege (bevat geen alcohol)
 • Peeling met a-Hycid Gel 30%
 • Kalmeren en verzorgen met a-Hycid Neutralisator
 • Beschermen met a-Hycid Spezialpflege (A) met UVA- en UVB-filter

Kosten:

 • Losse fruitzuur behandeling €45,00
 • a-Hycid Kuur van 5 behandelingen €225,00*
 • a-Hycid Kuur van 10 behadelingen €415,00*

(* inclusief producten voor thuis gebruik ter waarde van €70,00 )

Producten voor thuis gebruik:

 • a-Hycid Gel 10% pH3.8  
 • a-Hycid Spezialpflege 
 • Of de a-Hycid Spezialpflege-A die is speciaal voor acne huid)

Voor de bescherming en verzorging van de zich vernieuwende huid tegen UV straling zal gedurende de gehele peeling periode a-Hycid Spezialpflege gebruikt moeten worden. De Medex Fruitzuurpeeling is een zeer professionele behandeling waarbij de vakkundigheid van schoonheidsspecialisatie en de medewerking van de klant centraal staan. Deze behandeling kan niet in de zomer maanden worden uitgevoerd omdat er dan teveel UVA en UVB aanwezig is en dit schade kan geven aan je huid.

Belangrijke opmerkingen 
Gedurende de behandelingsperiode met a-Hycid producten moet het gebruik van andere producten die een peelende werking op de huid hebben vermeden worden (bijvoorbeeld benzoylperoxide, vitamine A-zuur, en azelainezuur). Ook moet worden afgezien van bestraling, zonnebank, overmatig zonlicht of andere handelingen met een irriterend effect op de huid.

 

 

Microneedling

 

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale Pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden (fijne) lijntjes en rimpels verminderd door de toename van collageen.

Periodieke eenmalige behandelingen of kuurverband

Als uw huid al enige tijd weinig onderhoud heeft ondervonden dan is een Dermapen facial de manier om binnen te stappen en uw huid wakker te schudden en te verbeteren. Dat is in het bijzonder het advies. Wanneer u intensievere behandelingen wenst, is het advies om de behandeling in een kuurverband uit te laten voeren.

Behandeling

Na het reinigen van de huid zal het geadviseerde product worden aangebracht. Dit is een Hyaluronic acid meso gel en een Retinol meso gel. Met vloeiende bewegingen zal de Dermapen over de huid bewegen. Tijdens de behandeling kunt u een prikkelend gevoel ervaren.De behandeling wordt afgesloten door het aanbrengen van een kalmerend masker en een vitamine C serum als laatste breng ik Calendula oil aan die de huid hersteld.

Indicaties:

- Acne littekens
- Grove poriën
- Hyperpigmentatie
- Huidveroudering
- Rimpels en huidverslapping
- Littekens door brandwonden

 

Contra indicaties:

Geïrriteerde huid

Bij een huidinfectie of schimmelinfectie

Actieve Acne

Zwangerschap ( huid kan dan gevoelig reageren)

Rosacea (herkenbaar aan de rode bultjes)

Op eczeemplekken

Psoriasis

Droge ruwe plekjes, door zonneschade

(Huid) kanker 
Ontstekingen
Open wonden of zweren (Koortslip)

Bloedstollingsproblemen

Verheven wratten en moedervlekken moeten ontzien worden.

Diabetis

Bij gebruik van immuunsysteem onderdrukkende medicijnen, vraag om akkoord bij de (huis)arts

HIV- virus

Botox of fillers moeten minimaal 14 dagen ‘rusten' voordat microneedling toegepast mag worden.

Permanente fillers

Tussen microneedling en harsen/waxen dient minimaal 14 dagen tussen te zitten.

Vermijd de wenkbrauwen wanneer er permanente make-up geplaatst is, het pigment kan namelijk lichter worden.

Nazorg

Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de behandelindicatie, kan de huid er roze/rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypes zal dit snel verdwijnen, bij andere kan de roodheid enkele dagen aanblijven. Ook kunnen er bij een diepere behandeling een licht schilferende huid ontstaan. Dit is een positief effect omdat de dode huidcellen afschilferen en de nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Wij adviseren om de huid goed te beschermen met een minimale spf 30 en de juiste geadviseerde producten voor thuis te gebruiken. Sauna gebruik of intensief sporten in de eerste 72 uur na de behandeling raden we af.

 

Kosten per behandeling 60 min 85,00 euro 

Een kuur van 5 Microneedling behandelingen € 375