Huidverbetering

 


Fruitzuur a- hycid Medex

 

De MEDEX-fruitzuurpeeling is een actieve fruitzuurbehandeling van 30%. Deze peeling is zeer geschikt om pigmentvorming, littekens, oneffenheden, slappe huid, acne (acnelitettekens), ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie en huidveroudering te behandelen. MEDEX-fruitzuurpeeling a-Hycid wordt ook in kuurverband aangeboden 5 of 10 keer inclusief producten voor thuis gebruik. Na deze kuur zal u huid er egalerstrakker en gezonder uitzien.

De fruitzuren die a-Hycid bevat, zijn natuurlijk voorkomende substanties.

 

Deze fruitzuurpeeling versnelt het natuurlijk vernieuwingsproces van collageen en zorgt voor verbetering van elastische eigenschap van de huid. Fijne lijntjes verzachten, de vochtigheidsverhoging en structuur van de huid wordt verbeterd.

De fruitzuurpeeling wordt afgestemd op persoonlijke huidtype en behoefte van de huid. Om de huid te laten wennen aan de fruitzuurpeeling wordt aan het begin van de behandeling thuis een 10% gel aangebracht (het best ’s avonds). Na tenminste twee weken kan de peeling met een hoger geconcentreerde 30% fruitzuurgel in de salon plaatsvinden (duur van 4 tot 10 minuten) al naar aanleiding van het behandelschema. Deze peeling kan éénmalig of in kuurverband worden gedaan.

De behandeling:

Voorbereiding van de huid thuis:

 • a-Hycid Gel 10% pH 3.8 (2 week van te voren 3 x per week, s’avonds als een masker aanbrengen)
 • Beschermen met a-Hycid Spezialpflege (A) met UVA- en UVB-filter

De fruitzuurbehandeling bestaat uit:

 • Reinigen en ontvetten met a-Hycid Spezialpflege (bevat geen alcohol)
 • Peeling met a-Hycid Gel 30%
 • Kalmeren en verzorgen met a-Hycid Neutralisator
 • Beschermen met a-Hycid Spezialpflege (A) met UVA- en UVB-filter

Kosten:

 • Losse fruitzuur behandeling €45,00
 • a-Hycid Kuur van 5 behandelingen €225,00*
 • a-Hycid Kuur van 10 behadelingen €415,00*

(* inclusief producten voor thuis gebruik ter waarde van €70,00 )

Producten voor thuis gebruik:

 • a-Hycid Gel 10% pH3.8  
 • a-Hycid Spezialpflege 
 • Of de a-Hycid Spezialpflege-A die is speciaal voor acne huid)

Voor de bescherming en verzorging van de zich vernieuwende huid tegen UV straling zal gedurende de gehele peeling periode a-Hycid Spezialpflege gebruikt moeten worden. De Medex Fruitzuurpeeling is een zeer professionele behandeling waarbij de vakkundigheid van schoonheidsspecialisatie en de medewerking van de klant centraal staan. Deze behandeling kan niet in de zomer maanden worden uitgevoerd omdat er dan teveel UVA en UVB aanwezig is en dit schade kan geven aan je huid.

Belangrijke opmerkingen 
Gedurende de behandelingsperiode met a-Hycid producten moet het gebruik van andere producten die een peelende werking op de huid hebben vermeden worden (bijvoorbeeld benzoylperoxide, vitamine A-zuur, en azelainezuur). Ook moet worden afgezien van bestraling, zonnebank, overmatig zonlicht of andere handelingen met een irriterend effect op de huid.

 

 

 

microneedling 


Werking van Microneedling

Door het over de huid rollen met de Medex "Roll-me-over" dermaroller, worden honderden kleine prikjes in de huid gegeven. Daardoor wordt het opname vermogen van de huid voor de actieve werkstoffen van Medex "Roll-me-over" verhoogd. Dit alles zorgt o.a. voor de versnelde aanmaak van collageen en elastine, wat zorgt voor meer stevigheid van de huid. Hierdoor wordt de huid weer mooi en glad.

De Medex dermarollers zijn gemaakt van titanium, een licht, sterk en hard metaal, waardoor de punten lang scherp blijven. Titanium is anti-allergeen, zodat de kans op reacties tot een minimum beperkt wordt. Steriel werken is met deze behandeling zeer belangrijk, iedere klant heeft een eigen roller die na de kuur weggegooid wordt. Daarnaast werken wij met steriele actieve werkstoffen voor het beste resultaat.

Uit wetenschappelijk onderzoek is de volgende combinatie van werkstoffen het meest effectief gebleken. De werkstoffen die wij gebruiken zijn: hyaluronzuur, meso poly-vitaminen, glycolzuur, DMAE en cafeïne. Deze werkstoffen werken onder meer zeer positief op:

Vochtbalans

Aanmaak van collageen

Afstoten van dode huidcellen

Ouderdomspigmentatie

Strakkere huid 

Behandelschema

Om een optimaal resultaat te bereiken bied ik deze behandelingen aan in een kuur van vijf behandelingen. (één behandeling per week) Waarbij in de verschillende weken ook verschillende combinaties van werkstoffen gebruikt worden. De fruitzuur behandeling is voorafgaand aan de microneedling behandeling.

- Reiniging

- Fruitzuur 30% 

- Neutraliseren van de PH waarde en herstellen van de huid.

- Aanbrengen werkstoffen

- "Roll-me-over" dermaroller over gelaat/hals/decolleté

- Masker 

- Afsluiting specifieke actiefcrème met optimale UV bescherming.

Indicaties:

- Acne littekens

- Grove poriën

- Hyperpigmentatie

- Huidveroudering

- Rimpels en huidverslapping

- Littekens door brandwonden

Contra indicaties:

- Actieve Acne

- Ontstekingen

- Koortslip

- Schimmelinfecties

- Rosace

 

 

MICRONEEDLING "ROLL-ME-OVER IN COMBINATIE MET FRUITZUUR 30 %

Huidverjongend en verstevigend

Per behandeling inclusief fruitzuur  €125,00

- In kuurverband van 5 x totaal €625,00 incl producten t.w.v €70 

 

Producten voor thuis gebruik:

 • Voorbehandeling start om de dag, 2 weken voorafgaand aan de salon behandeling a-Hycid Gel 10% pH3.8
 • a-Hycid Spezialpflege  of de a-Hycid Spezialpflege-A die is speciaal voor acne huid) dit is een UV bescherming 

Adviezen

Zongebruik

Ten minste 4 weken na de behandeling dient je de zon of de zonnebank te vermijden. Ook wanneer je (maar even) naar buiten gaat is het van groot belang om een zonnefactor te gebruiken ook wanneer de zon niet schijnt. Wanneer je dit niet doet is er een kans dat je pigmentverschuivingen op je huid krijgt. De a- hycid Spezialpflege die je van mij bij de behandeling krijgt is daar speciaal voor bedoeld.